Θα κρίνει τον ΟΦΗ αυτός που έχει ως συνομιλητή τον Μπέο;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολύς λόγος γίνεται στα social media για τον τρόπο με τον οποίο πάνε να παρουσιάσουν την «Δίκη» που στήνεται εις βάρος του ΟΦΗ και ένα είναι σίγουρο: Ότι κανένας από εκείνους δεν μπορεί να μιλήσει για τον ΟΦΗ και να του κουνήσει το δάχτυλο του.

Το σίγουρο είναι ένα, ξεκινώντας αυτό το σχόλιο: Ποτέ, μα ποτέ, όλα αυτά τα χρόνια δεν βρέθηκε στέλεχος του ΟΦΗ που να είναι αναμειγμένο με σκάνδαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από αυτό το σημείο ξεκινάει και τελειώνει η κουβέντα.

Συνεχίζουμε λέγοντας στον αγαπημένο «τηλεδικαστή» της ελληνικής τηλεόρασης. Γίνεται να πιάνει στο στόμα του τον ΟΦΗ και να αφήνει αιχμές όταν δίπλα του κάθεται ο Αχιλλέας Μπέος; Ο άνθρωπος το όνομα του οποίου βρισκόταν στις πρώτες λέξεις ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που έχουν υπάρξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Του ανθρώπου που το όνομα του ήταν μέσα στο «Κoriopolis» και πλέον τον έχει συνομιλητή; Μπορεί εκείνος να κουνήσει το δάχτυλο όταν κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον Αχιλλέα του Βόλου και να αναφέρεται στον ΟΦΗ; Γιατί μαθαίνουμε ότι καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας ψάχνεται πολύ κάνοντας αρκετά τηλέφωνο στο Ηράκλειο ενώ την ίδια ώρα καίγεται ο κόσμος στην Ελλάδα αλλά αυτός αποκτά μια μανία με μια υπόθεση που θα καταρρεύσει σαν τραπουλόχαρτα…