Και με λεωφορεία και με αυτοκίνητα, τα Περιβόλια γίνονται «ασπρόμαυρα»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τεράστια είναι η κινητοποίηση του κόσμου του ΟΦΗ που αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο των Περιβολίων στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Ένα ακόμα παιχνίδι της Football League για τον ΟΦΗ, ένα ακόμα βηματάκι προς την άκρη του τούνελ. Και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει ο κόσμος της ομάδας που έχει πιει το πικρό ποτήρι της πίκρας όλη αυτήν την 3ετια. Ήδη οι εκδρομές στην Σπάρτη και την Πάτρα αλλά και το γεμάτο «Γεντί Κουλέ» δείχνει τις προθέσεις του κόσμου του ΟΦΗ – κάτι που αναμένεται να γίνει και στο παιχνίδι του Σαββάτου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως επικρατεί ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων του ΟΦΗ που αναμένεται να φύγουν μαζικά τόσο με τα λεωφορεία της εκδρομής που διοργανώνουν οι σύνδεσμοι, όσο και οδικώς καθώς είναι πολλοί εκείνοι που θα πάνε με τα δικά τους αυτοκίνητα.

Το γεγονός ότι η διοίκηση του ΑΟΧ/Κισσαμικού έχει παραχωρήσει δύο θύρες χωρητικότητας 800 – 900 θέσεων διευκολύνει και εκείνους που θέλουν να πάνε καθώς θα πωλούνται εισιτήρια έξω από το γήπεδο οπότε δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με την είσοδο τους.