Το σύνθημα της Θύρας 4 που βάζει τέλος στα “πέτρινα χρόνια”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα νέο σύνθημα ακούστηκε χθες το απόγευμα από τους οργανωμένους που όποιος διαβάσει τους στίχους του θα αντιληφθεί τι πέρασε ο ΟΦΗ και ο κόσμος του αυτήν την μαύρη τριετία.

O κόσμος του ΟΦΗ ένιωσε στο πετσί του αυτά τα τρία, σκληρά, χρόνια. Εάν δεν το ζήσεις ζωντανά, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Να είσαι οπαδός του ΟΦΗ και να χρειάζεσαι να πηγαίνεις στα Ζωνιανά, την Σπάρτη και την Επισκοπή για να δεις την ομάδα σου να πέφτει σε αυτό το επίπεδο. Αυτά τα τρία χρόνια έλαβαν τέλος την ημέρα της Πάτρας. Η φωτογραφία που επιλέχθηκε δεν είναι τυχαία. Σε εκείνο το παιχνίδι ο ΟΦΗ έδειξε ότι επιστρέφει. Μια ομάδα γεμάτη θράσος και 600 πιστοί να πηγαίνουν μέχρι εκεί.

Τρία χρόνια δίπλα στην ομάδα. Ούτε μια ημέρα λιγότερη. Στα πιο δύσκολα χρόνια της σύγχρονης ιστορίας της. “Τι και αν πέρασα μπόρες και καταιγίδες, τι και αν σε αντίκρισα στην Γ’ Εθνική, ομιλάρα μου εδώ θα είναι οι “αλήτες” και την σημαία σου ψηλά να ανεμίζουν δυνατά στου Ψηλορείτη την κορφή περήφανα” είναι οι στίχοι του συνθήματος που ακούστηκαν χθες το απόγευμα από την Θύρα 4.

Και ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτά τα τρία χρόνια. Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτήν την ταλαιπωρία που υπέστη το όνομα του ΟΦΗ αλλά και πολύ περισσότερο ο ίδιος του ο κόσμος που βρέθηκε να πηγαίνει στα “χωριά” αφήνοντας στην άκρη την πίκρα και την στενοχώρια – απλά και μόνο για να είναι εκεί για να φωνάξει!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook