“Αλμυρός” για τον ΟΦΗ ο Ντιγκινί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από τον ΟΦΗ διαψεύδεται οποιοδήποτε ενδιαφέρον για οποιονδήποτε παίκτη αλλά συν τοις άλλοις, ο Γάλλος είναι και ιδιαίτερα ακριβός για τα γούστα της ομάδας.

Ο Νίκολα Ντιγκινί προέρχεται από μια καλή χρονιά με την φανέλα του Ατρομήτου – όντας βασικός με την ομάδα του Περιστερίου. Το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του ΟΦΗ. Προς το παρόν, από τον ΟΦΗ διαψεύδεται η οποιαδήποτε σκέψη για τα μεταγραφικά αφού μοναδική προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη παράμετρος που αφορά το κασέ του Γάλλου επιθετικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απολαβές του Ντιγκινί στον Ατρόμητο πλησιάζουν τις 100.000 ευρώ και συν τοις άλλοις προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά όπου ήδη έχει πετύχει μέχρι τώρα 9 γκολ σε 27 παιχνίδια. Κατά συνέπεια, κυκλοφορεί στην πιάτσα η πληροφορία ότι ο Ντιγκινί θα ψάξει να βρει συμβόλαιο είτε πάνω – κάτω στα ίδια, φετινά, δεδομένα, είτε υψηλότερο. Και είναι σίγουρο ότι ο ΟΦΗ δεν μπορεί να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook