Οι “λαγοί” του Αλαφούζου και ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η “σοφή” επιλογή του ΟΦΗ να κλείσει γρήγορα το τηλεοπτικό συμβόλαιο και το “κρυφτούλι” των υπολοίπων πίσω από τον ΣΚΑΙ.

Διαβάζουμε με προσοχή τις διεργασίες των “τηλεοπτικά άστεγων” που κρύβονται πίσω από το όνομα του Παναθηναϊκού ελπίζοντας ότι θα βρουν λεφτά από τη Nova εκβιάζοντας την συνδρομητική τηλεόραση. Και είναι βέβαια απορίας άξιον το πως ιστορικές ομάδες όπως ο Άρης παίζουν τον ρόλο του “λαγού” του Παναθηναϊκού πιστεύοντας σε ψεύτικες υποσχέσεις και ότι μέσω αυτών των πρακτικών θα πάρουν περισσότερα χρήματα.

Όσον αφορά τον ΟΦΗ, αποδείχθηκε ότι ήταν σωστή η επιλογή της διοίκησης του να κλείσει γρήγορα το τηλεοπτικό συμβόλαιο ενώ την ίδια ώρα το μπάτζετ, από πλευράς Nova, έχει υποστεί μεγάλες περικοπές με αποτέλεσμα τα χρήματα να είναι πολύ μειωμένα.

Και υπενθυμίζουμε ότι και ο ΟΦΗ προσκλήθηκε από τον Παναθηναϊκό να δώσει το παρόν στην πρώτη συνάντηση στα γραφεία του ΣΚΑΙ, αλλά είπε αμέσως όχι. Γιατί γνώριζαν στον ΟΦΗ και την δυναμική του συλλόγου αλλά και το τι πρεσβεύει στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Και στην τελική, ομάδα με την ιστορία του ΟΦΗ και να κάθεται να παίζει τον “λαγό” του Αλαφούζου; Για αυτό στον ΟΦΗ ξέκοψαν με την πρώτη κάθε απόπειρα προσέγγισης της ομάδας σε αυτήν την ιστορία…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook