Είναι αυτός αριθμός για μετά από 3 χρόνια επιστροφής;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μόνο απογοήτευση μπορεί να προκαλέσει ο αριθμός των διαρκείας που έχουν διατεθεί μέχρι τώρα.

Τα 1.000 (περίπου) εισιτήρια διαρκείας που έχουν φύγει μέχρι τώρα είναι αριθμός που δεν αντιπροσωπεύει ούτε τον ΟΦΗ, ούτε τον κόσμο του. Και εδώ δεν είμαστε για να χαϊδέψουμε αυτιά και να λαϊκίσουμε. Είναι ένας ανεπίτρεπτος αριθμός για μια ομάδα που επιστρέφει στην Σούπερ Λιγκ μετά από τρία ολόκληρα χρόνια. Ειδικά το φετινό καλοκαίρι όπου όλα κύλησαν πρίμα. Και ο Παπαδόπουλος έμεινε και οι ανανεώσεις έγιναν αλλά και καλές μεταγραφές πραγματοποιήθηκαν.

Όταν είσαι ΟΦΗ και θες να δώσεις το στίγμα σου, στην δική σου επιστροφή, ο κόσμος πρέπει να είναι εκείνος που θα σύρει τον χορό. Οι τιμές είναι καλές, για τα δεδομένα της εποχής, με αποκορύφωμα το πάμφθηνο διαρκείας σε 4, 5 που κοστίζει 80 ευρώ και επιπλέον ο κόσμος έπρεπε να ακολουθήσει επειδή η ομάδα επιστρέφει στην Σούπερ Λιγκ.

Και αν λάβουμε υπ’ όψιν μας το γεγονός ότι η ομάδα απουσίασε για 3 χρόνια από την φυσική της θέση, η παρουσία του κόσμου έπρεπε να είναι πολύ πιο ηχηρή από ότι 1.000 άνθρωποι που πήγαν και αγόρασαν το διαρκείας τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook