Είναι ώρα να πολλαπλασιαστεί ο κόσμος του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ομάδα επιστρέφει στην Σούπερ Λιγκ και παρά τον λήθαργο των μικρών κατηγοριών, ο κόσμος έδωσε βροντερό παρόν. Όμως είναι ώρα να υπάρξει και φροντίδα για τη νεολαία, για τις επόμενες γενιές των οπαδών του ΟΦΗ.

Στα “πέτρινα χρόνια” του ΟΦΗ, ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό του και με το παραπάνω και κανένας δεν έχει παράπονο. Ωστόσο, τώρα με την επιστροφή του στον φυσικό του χώρο, άπαντες θα πρέπει να σκεφτούν και την… επόμενη ημέρα. Είναι σημαντικό και στην διοίκηση του ΟΦΗ να φροντίσουν ώστε η νεολαία του Ηρακλείου να έρθει ακόμα πιο κοντά στον σύλλογο. Να έρθουν δίπλα στην ομάδα το αύριο του ΟΦΗ, οι επόμενες γενιές φιλάθλων του.

Όσο πιο δυναμικές είναι οι δράσεις που (χρειάζεται να) γίνουν από την διοίκηση του ΟΦΗ, τόσο πιο σημαντικά αποτελέσματα θα προκύψουν. Το μεγάλο λάθος έγινε την δεκαετία του ’90 όταν η τότε διοίκηση του συλλόγου (και όχι η ιδιοκτησία του) έμεινε καθηλωμένη στις αντιλήψεις της τότε εποχής μην βλέποντας μπροστά στο μιλένιουμ που ερχόταν και το οποίο έφερνε άλλα ήθη και έθιμα.

Πρέπει να γίνουν σωστές ενέργειες προκειμένου το “Γεντί Κουλέ” να γεμίζει από παιδικά προσωπάκια που είναι το επόμενο βήμα για τον κόσμο του ΟΦΗ. Ήδη, στην Θύρα 4 είδαμε τα προηγούμενα χρόνια αρκετά νέα παιδιά που ξεκίνησαν να έρχονται στο γήπεδο και να αντιλαμβάνονται το τι εστί ΟΦΗ. Με μια νέα βάση φιλάθλων να γεννιέται, ο ΟΦΗ θα είναι πολλαπλά ωφελημένος και παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα στον σύλλογο ώστε να αυξηθεί η βάση του κόσμου του και παράλληλα η προσέλευση στο γήπεδο.

Ο ΟΦΗ, ως το μοναδικό ισχυρό αθλητικό brand name της πόλης και του νησιού, θα πρέπει να βγει μπροστά και να βρει τρόπους προκειμένου να κερδίσει ακόμα περισσότερα παιδιά που θα στελεχώσουν τις επόμενες γενιές φιλάθλων.

Να γίνει η προσπάθεια ώστε να δημιουργηθεί ένας νέος πυρήνας φιλάθλων για τα επόμενα χρόνια καθώς η στασιμότητα ελλοχεύει κινδύνους για το μέλλον. Δεν πρέπει να υπάρξει εφυσηχασμός αλλά αντίδραση και μεγάλη μάλιστα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook