Αστείος όπως και το μαλλί του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αλέξανδρος ο Πασχαλάκης που τυχαίνει να παίζει στον ΠΑΟΚ, είπε να το παίξει ψευτόμαγκας με λέξεις χειρίστου είδους ενώ δεν είχε και τα… κότσια να ζητήσει καν συγνώμη στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα.

Εντάξει, είναι δικαίωμα του καθενός για το πως θα βάφει το μαλλί του. Αλλά είναι μια περίπτωση που αξίζεις να ασχοληθείς μαζί του. Πρώτον, σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να υπάρχει λόγος γυρίζει μπροστά σε οικογένειες και μικρά παιδιά και εκστομίζει κάποια λογάκια. Ένας άνδρας σαν τον Πασχαλάκη, θα μπορούσε να το πει μόνο από απόσταση και αφού τον χωρίζουν 100 μέτρα. Απορώ αν το έχει πει ποτέ face to face. Γιατί τόσο άντρες όπως ο Πασχαλάκης, δεν τα λένε από απόσταση αλλά μπροστά στα μούτρα των άλλων.

Τελείωσε, πέρασε αυτό. Είπαμε το παιδί είναι αστείο όπως και το μαλλάκι του.

Πάμε στα επόμενα. Διαβάζουμε τις δηλώσεις που κάνει μετά το τέλος του αγώνα και (υπονοείται) ότι ζητάει συγνώμη. Στα λόγια δεν το λέει. Γιατί όταν θες να πεις συγνώμη, πρέπει να έχεις και τα αντίστοιχα προσόντα για να το κάνεις. Συγνώμη δεν είπε αλλά αντιθέτως είχε να πει πως “βγήκε η ένταση του παιχνιδιού και ήταν αυτή η αντίδραση…”.

Κλασσική περίπτωση ψευτόμαγκα που κάνει βλαχομαγκιές τέτοιου επιπέδου μόνο όταν τον παίρνει. Δηλαδή ενώ τον χωρίζουν διαχωριστικά πλέγματα και μερικές εκατοντάδες μέτρα.

Είπαμε η περίπτωση του είναι αστεία και δεν αξίζει να ασχολούμαστε μαζί του. Αλλά μην μας κοροϊδεύουν κιόλας λέγοντας ότι ζήτησε συγνώμη επειδή έπαιξε παλαμάκια δύο φορές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook