Δεν είναι φαντασιόπληκτοι, απλά άσχετοι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δεν θα παίρναμε θέση αλλά επειδή διαβάζουμε πολλά δεξιά και αριστερά και υπάρχει κόσμος που το πιστεύει, είπαμε να γράψουμε και εμείς την γνώμη μας.

Στην Αθήνα, σε ότι έχει να κάνει με το ρεπορτάζ του ΟΦΗ, συνηθίζουν (όχι όλοι αλλά η πλειοψηφία) να κάνουν αναδημοσιεύσεις από τοπικά ΜΜΕ αντί να ασχοληθούν πραγματικά και να σηκώσουν το τηλέφωνο να μάθουν κάτι. Αυτό βλέπουμε και συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες όπου λόγω της κακής εκκίνησης του ΟΦΗ, βρήκαν να ασχολούνται με το θέμα προπονητή.

Από την μια ονοματολογία, από την άλλη φτιάχνοντας σενάρια βγαλμένα από το μυαλό τους (γιατί είναι βέβαιο πως από ΟΦΗ δεν υπάρχει καν θέμα) δημιουργούν θέματα τα οποία (δυστυχώς) τα πιστεύει και κόσμος. Ο κόσμος βέβαια δεν φταίει. Όταν λες και ξανά λες, κάτι θα μείνει στο τέλος.

Όμως πρέπει να καταλάβει ο κόσμος του ΟΦΗ ότι πρέπει να φιλτράρει το τι διαβάζει στην Αθήνα και μόνο στην Αθήνα. Στην Κρήτη υπάρχουν πολύ αξιόλογα Μέσα που γνωρίζουν πολύ καλύτερα το τι συμβαίνει στον ΟΦΗ από ότι στην Αθήνα που για τα κλικ… σκοτώνουν και την μάνα τους. Το θέμα είναι ότι είναι άσχετοι με το ρεπορτάζ του ΟΦΗ και το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν αντιπάθειες και τίποτα παραπάνω.

Η ασχετοσύνη που διακρίνει ορισμένους με το ρεπορτάζ του ΟΦΗ τους ωθεί στο να κάνουν και χοντρά λάθη και αφού δεν βάζουν μυαλό – τα επαναλαμβάνουν κάθε λίγο και λιγάκι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook