Άλλο Μπούσης, άλλο Παϊρόζ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ταχύτητα με την οποία έκανε δικό του τον ΟΦΗ, ο Μιχάλης Μπούσης μπορεί να κάνει και έναν παραλληλισμό με την υπόθεση του υποψήφιου αγοραστή των μετοχών του Παναθηναϊκού.

Αποτελεί σίγουρα ένα διδακτικό παράδειγμα για το μέλλον. Όταν ένας άνθρωπος χαρακτηρίζεται σοβαρός και κάνοντας μελετημένες κινήσεις, μπορεί να τελειώσει μια υπόθεση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Όπως στην περίπτωση του ΟΦΗ και του Μιχάλη Μπούση. Οι τελικές επαφές για την μεταβίβαση των μετοχών και την διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών, δεν κράτησε παραπάνω από 40 ημέρες. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η πλευρά του Μιχάλη Μπούση ολοκλήρωσε τον οικονομικό έλεγχο, ενημερώθηκε για το χρέος της ΠΑΕ και έκλεισε τον κύκλο επαφών παίρνοντας υπό τον έλεγχο της το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΟΦΗ. Την ίδια ώρα, μιλώντας πάντα ως ουδέτεροι παρατηρητές, στον Παναθηναϊκό η πλευρά του περίφημου Παϊρόζ έχει “σύρει” την ιστορία για μήνες ολόκληρους δίχως να έχει δείξει την ανάλογη ταχύτητα με αυτήν που έδειξε ο Μιχάλης Μπούσης.

Ο Μιχάλης Μπούσης έδειξε με την ταχύτητα των εξελίξεων πόσο πολύ ήθελε να ασχοληθεί με τον ΟΦΗ ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που μπορεί να παρουσιάστηκε στην πορεία δείχνοντας αποφασιστικότητα και θέληση για να έρθει στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook