Την Κυριακή χτίζονται τα θεμέλια του νέου ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το ματς με τον Απόλλωνα είναι πιο δύσκολο από ότι εκείνο με τον Ολυμπιακό. Και πιο σημαντικό. Όμως το τρίποντο της Κυριακής είναι εκείνο που θα βάλει τα θεμέλια για τη νέα εποχή του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση που βρισκόταν από το ξεκίνημα της χρονιάς. Ήδη τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών με τις δύο εκτός έδρας ισοπαλίες και τη νίκη επί του Ολυμπιακού και μοναδικός στόχος είναι να έρθει και η δεύτερη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα. Όμως είναι το πιο καθοριστικό παιχνίδι που έχει δώσει ο ΟΦΗ μέχρι τώρα. Είναι το πρώτο ματς που μπαίνει από μπροστά η λέξη “πρέπει”. Και είναι γεγονός ότι με νίκη επί του Απόλλωνα, θα μπουν τα πρώτα, στιβαρά, θεμέλια του νέου ΟΦΗ. Γιατί θα φύγει το πρώτο, δύσκολο άγχος και πλέον η ομάδα που έχει αρχίσει να δουλεύει σε διαφορετικά μοτίβα, θα κοιτάξει την συνέχεια με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία. Θα κοιτάξει την συνέχεια με αυτοπεποίθηση, ηρεμία και πολύ θετική ματιά για την συνέχεια.

Πέραν του ότι θα πάρει μεγάλη βαθμολογική αναπνοή, κόσμος και ομάδα θα γίνουν ακόμα πιο ενωμένοι μέσα στα επόμενα παιχνίδια και θα είναι σαν κρίκος σε αλυσίδα που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook