Όταν παίρνεις βαθμούς από το «1» και το «9»…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ παίρνει βαθμούς τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως από τον Στρέζο, αλλά υπάρχει μία ομάδα στην Σούπερ Λιγκ που εκμεταλλεύεται στο έπακρο εκτός από τον γκολκίπερ και τον σέντερ φορ της.

Η Ξάνθη με κορυφαίο τον τερματοφύλακα της Ζιφκοβιτς και σκόρερ τον άνθρωπο-γκολ Έρικ Γέντρισεκ να χτυπά «ξανά» πέρασε με 0-1 από την Τρίπολη και πλέον αθόρυβα είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ. 

Σε 9 ματς έχει συγκεντρώσει 18 βαθμούς με απολογισμό 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και μια μόλις ήττα με γκολ 10 υπέρ (τα επτά τα έχει σημειώσει ο Τσέχος επιθετικός) και 4 κατά!

Είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον γκολκίπερ και τον σέντερ φορ της. Παίρνει βαθμούς δηλαδή και από το «1» και το «9»…

Ο ΟΦΗ για παράδειγμα, παίρνει βαθμούς τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως από τον Στρέζο, όπου έχει… κατεβάσει τα ρολά, αλλά παραμένει χωρίς γκολ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές!

Αντίθετα στα ματς με Ολυμπιακό (Βουο) και Νίκη Βόλου (3 γκολ ο Αραβίδης) ο ΟΦΗ πήρε την νίκη χάρη στα γκολ των επιθετικών του. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook