Ο ΟΦΗ και ο Μπούσης κάνουν πάταγο και αυτό “πονάει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διάφορα, εκ του πονηρού, δημοσιεύματα έχουν κάνει την εμφάνιση τους τον τελευταίο που αφορούν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και αυτό αν μη τι άλλο δείχνει και το πόσο ισχυρός αρχίζει να γίνεται ο ΟΦΗ.

Στόχος μας ήταν να μην σχολιάσουμε όμως επειδή τον τελευταίο μήνα έχουν πέσει στην αντίληψη μας διάφορα δημοσιεύματα που προέρχονται (αποκλειστικά και μόνο) από την Αθήνα, είπαμε να το κάνουμε. Αφορμή του σχολίου είναι ένα σημερινό δημοσίευμα που υπάρχει σε δύο ιστοσελίδες (η μία εκ των οποίων ασχολείται αποκλειστικά με το μπάσκετ) και έχει κοινό συντάκτη. Ξεκινώντας αρχικά από το σχόλιο για το σημερινό δημοσίευμα, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι αρχικά περιέχει μια μεγάλη ανακρίβεια. Αναφέρει επιχειρηματικό σχέδιο του Μιχάλη Μπούση και συνδέει την αμερικανική βάση με το “Βαρδινογιάννειο” αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η πρώτη τοποθεσία είναι δίπλα στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ. Εδώ να πούμε ότι μάλλον ο συντάκτης δεν έχει ιδέα από το Ηράκλειο καθώς οι Γούβες (που βρίσκεται η αμερικανική βάση) με το ΒΑΚ έχουν απόσταση 22 χλμ – άρα δεν το λες και… δίπλα.

Αυτό που εμείς θέλουμε να πούμε είναι ότι δεν μας αφορά, το τι έχει στο μυαλό του επιχειρηματικά, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ παρά μόνο ότι έχει σχέση με τον ΟΦΗ. Όμως φαίνεται πως το δυναμικό του μπάσιμο αλλά και το γεγονός ότι όλη η Ελλάδα ασχολείται με τον ΟΦΗ και τον Έλληνα επιχειρηματία, είναι κάτι που αποδεικνύει ότι ο σύλλογος μεγαλώνει στα μάτια τους. Ο ΟΦΗ αποκτά δυναμική και ενώ η νέα εποχή βρίσκεται ακόμα στην εκκίνηση της. Όμως οι κινήσεις που γίνονται μέχρι τώρα σε οργανωτικό επίπεδο, η παρουσία στελεχών που αφήνουν άλλες ομάδες για να έρθουν στον ΟΦΗ (π.χ. Δημήτρης Μάρκος) ή και εκτός ποδοσφαιρικού τμήματος όπως η πρόσληψη του Μανώλη Βογιατζάκη, αναδεικνύουν την δυναμική που αναπτύσσει ο σύλλογος καθώς και ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης η αποχώρηση του οποίου από την ΑΕΚ για τον ΟΦΗ επίσης έκανε θόρυβο και μάλιστα μεγάλο.

Και τέτοιου είδους δημοσιεύματα – όπως αυτό που σχολιάζουμε – μόνο αρνητικές εντυπώσεις προκαλούν.

Το ίδιο είχε συμβεί και πριν από λίγες εβδομάδες όταν αθλητική εφημερίδα έγραφε (πάντα ανώνυμα) κάποια περίεργα σχόλια για τον Μιχάλη Μπούση και την είσοδο του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΟΦΗ μεγαλώνει, σιγά – σιγά αρχίζει να κάνει πάταγο και αυτό δεν μπορούν να το δεχτούν από την Κρήτη και πάνω. Και να φανταστείτε πως ακόμα είμαστε στην αρχή. Όταν δηλαδή τα πλάνα του Μπούση αρχίζουν να φαίνονται ξεκάθαρα, τότε τι θα συμβεί;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook