Ο ΟΦΗ θα έχει ευκαιρίες αρκεί να τις αξιοποιήσει

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ανήκει στο παρελθόν και όλοι πρέπει να αφήσουν πίσω τους το 0-0. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε στις αρχές του Νοέμβρη, ούτε θα έρθει με μια ακόμα γκέλα. Αλλά.

Το αλλά αυτό έχει να κάνει με την εικόνα που πρέπει να δείξει ο ΟΦΗ από εδώ και στο εξής. Να μην μείνει σε σπασμωδικά 30λεπτα και 40λεπτα. Χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη ένταση και ειδικά τώρα που ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει μια ομάδα του χεριού του. Ότι ο ΟΦΗ δεν αξιοποίησε την ευκαιρία της νίκης επί του Ολυμπιακού με μια άλλη νίκη όπως εκείνη επί του Απόλλωνα, είναι γεγονός. Όπως και το ότι η εμφάνιση του μετά το 60ο λεπτό δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Κανένας δεν θα διαφωνήσει ότι ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε κατώτερος του μετρίου.

Πλέον, στον ΟΦΗ δίνεται η ευκαιρία να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει και ακολουθεί ένα ματς ιδιαίτερης σημασίας και μεγάλης αξίας. Όμως ο ΟΦΗ παίζει με έναν αντίπαλο που δεν έχει δείξει και καλύτερο πρόσωπο από εκείνον. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν. Γιατί τώρα βλέπουμε ότι ο ΟΦΗ έχει πάει από το ένα άκρο στο άλλο. Από εκεί που δεχόταν γκολ με τον σωρό πλέον δεν δέχεται και από εκεί που έβαζε γκολ και δημιουργούσε ευκαιρίες, πλέον αυτό δεν συμβαίνει. Σημασία έχει λοιπόν να αξιοποιήσει στο έπακρον τις ευκαιρίες που θα κάνει. Να δείξει την δική του αντίδραση γιατί αυτό απαιτούν οι περιστάσεις αλλά και η κρισιμότητα του αγώνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook