Αυτό που “βρωμάει” και η σύμπτωση που δεν μπορεί να είναι σύμπτωση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής μάλλον κάνει πλάκα στον ΟΦΗ ορίζοντας τον ίδιο διαιτητή τρεις φορές μέσα σε πέντε μήνες και εκείνος έχει στοχοποιήσει τον σύλλογο σε τέτοιο βαθμό.

Όσος καιρός και αν περάσει, το φετινό φαινόμενο Γρατσάνης δεν μπορεί να ξεχαστεί. Ο Τρικαλινός διαιτητής έχει σφυρίξει τον ΟΦΗ τρεις φορές μέσα στο 2018 – και τις τρεις έχει μετατραπεί σε αρνητικό πρωταγωνιστή. Μην γράφουμε τα ίδια και τα ίδια και γινόμαστε γραφικοί. Όμως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και δεν γίνεται ο Περέιρα που είναι υπεύθυνος διαιτητών να μην ξέρει τι του γίνεται.

Άλλωστε, είναι γνωστό πλέον ποιοι κάνουν κουμάντο στην ελληνική διαιτησία και τα μάτια όλων μας δεν έχουν δει λίγα στο φετινό πρωτάθλημα. Όμως, επειδή εμάς, μας ενδιαφέρει ο ΟΦΗ και όχι οι άλλοι, το τρίγωνο Περέιρα – Γρατσάνης – ΟΦΗ πρέπει να εξηγηθεί.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίος ο ορισμός του Σαββάτου και ενώ είχαμε χτυπήσει το καμπανάκι από την προηγούμενη εβδομάδα. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας με έναν άθλιο διαιτητή που δεν ήξερε που βρισκόταν και που πατούσε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook