Ο ΟΦΗ σημαιοφόρος στον ελληνισμό της διασποράς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια πρόταση από το ρεπορτάζ που προέκυψε από την εκδήλωση της Ελένης Μπούση αναδεικνύει και τον σημαντικό ρόλο που πρόκειται να παίξει ο ΟΦΗ στον ελληνισμό της διασποράς.

Όταν είχε γίνει γνωστό το όνομα του Μιχάλη Μπούση στις αρχές του Σεπτέμβρη, σας είχαμε πει τότε για το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο της οικογένειας του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Και είχαμε επισημάνει στα ρεπορτάζ μας ότι η οικογένεια Μπούση είναι μια οικογένεια που δρα πάντα σαν ένα και βρίσκεται στο πλευρό όλων όσων χρειάζονται βοήθεια. Στο χθεσινό ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε, υπάρχει μια πρόταση που λέει αρκετά για τον ρόλο του ΟΦΗ στον ελληνισμό της διασποράς και το πόσο κυρίαρχο ρόλο θα παίξει πλέον για να επιτελέσει φιλανθρωπικό έργο. Οικοδεσπότες της λαμπρής βραδιάς εκτός από την Ελένη Μπούση και το σύζυγό της Δημήτρη, τον Μιχάλη Μπούση και την οικογένειά του, ήταν ο αδερφός της, νομικός Πέτρος Παλυβός που θα ηγείται όλων των φιλανθρωπικών ενεργειών του ΟΦΗ.

Το όνομα και η ηθική του ΟΦΗ είναι τέτοια που δεν έχουν καμία σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα και οι ηθικές αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος είναι πολύ ανώτερες από ότι φαντάζεται ή υποθέτει ο οποιοσδήποτε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook