Ο Μπούσης το είχε στείλει το μήνυμα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μιλούν αρκετοί για ήθος και για το πως διδάσκεται. Όμως ο ΟΦΗ δεν χρειάζεται να παράξει ήθος, απλά βγάζοντας μια ανακοίνωση.

Στο νοσηρό περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι βλαχομαγκιές περνούν και όχι άδικα. Όμως, όταν έγινε η παρουσίαση του Μιχάλη Μπούση και όλοι άκουσαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να αναλύει την φιλοσοφία του, είχε στείλει το μήνυμα του για το πως θα πορευτεί ο ΟΦΗ. “Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν στην υπόλοιπη Ελλάδα παρά μόνο το τι κάνει ο ΟΦΗ” είχε απαντήσει ο Μιχάλης Μπούσης σε μια ερώτηση που του είχε γίνει αναφορικά με το πως θα αντιδράσει προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα του συλλόγου.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο ΟΦΗ είδε τον Γρατσάνη να τον “σφάζει” και πολύ ζήτησαν από την ΠΑΕ να βγάλει ανακοίνωση για την διαιτησία του Τρικαλινού διαιτητή. Όμως στον ΟΦΗ το φώναζαν από το βράδυ του Σαββάτου “δεν μας ενδιαφέρει η διαιτησία παρά μόνο το ποδόσφαιρο”. Και τα προφητικά λόγια του Μιχάλη Μπούση δεν τα είχε πιάσει ο κόσμος ότι ο ΟΦΗ θα αλλάξει νοοτροπία πρεσβεύοντας το κάτι διαφορετικό από αυτά που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook