Δεν γίνεται να διαλύσει το μαγαζί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πόνος και στενοχώρια ναι. Πίκρα και οργή επίσης. Όμως δεν μπορεί να γίνεται “επικήδειος” πάνω από τον ΟΦΗ. Και ας έχει ο κόσμος απόλυτο δίκιο.

Ασφαλώς και υπάρχει μεγάλη απογοήτευση από τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το βγάλει κανένας από το μυαλό του. Όπως και το γεγονός ότι η ομάδα δεν παρουσίασε τόσο καλό πρόσωπο, όσο θα περίμενε και ο κόσμος του ΟΦΗ. Όμως το να υπάρχει μεμψιμοιρία γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι κάτι που δεν βοηθάει και ούτε πρόκειται να γυρίσει πίσω τον χρόνο και να αλλάξει τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι τώρα.

Δεν γίνεται να διαλύσει ο ΟΦΗ μετά από τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι τώρα. Ούτε η αποχή από το γήπεδο πρόκειται να βοηθήσει σε κάτι. Ασφαλώς και ο κόσμος έχει δίκιο. Αυτό δεν διαπραγματεύεται σε καμία περίπτωση. Όμως ο ΟΦΗ έχει μια διοίκηση και έναν ισχυρό ιδιοκτήτη. Και η ομάδα θα πορευτεί με στέρεες βάσεις. Ότι υπάρχει στενοχώρια εντός της ομάδας, υπάρχει. Αλίμονο αν δεν υπήρχε κιόλας όμως το πρωτάθλημα δεν τελειώνει στις 25 του Νοέμβρη. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook