«Χτυπάς κεφάλι»; – Βγαίνεις!

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Με αφορμή τον τραυματισμό του Βουό, καλή η θέληση του εκάστοτε παίκτη να συνεχίσει να παίξει μετά από τραυματισμό στο κεφάλι αλλά αυτό θα πρέπει αυτό να γίνεται ΜΟΝΟ αν το επιτρέψει ο γιατρός.

Το περασμένο Σάββατο, χτύπησε ο Μασάδο του Ηροδότου στο κεφάλι στο ματς με τον Α.Ο.Χανιά / Κισσαμικό, και πεισματικά αρνιόταν να γίνει αλλαγή και να πάει στο Νοσοκομείο ενώ έπεφτε και σηκωνόταν από το χορτάρι.

Την Κυριακή ο Τζίλι Βουό συνέχισε με δεμένο το κεφάλι μετά από την σύγκρουση που είχε με τον Βέλεθ, αλλά ο ίδιος ζήτησε από τον Παπαδόπουλο να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι, ενώ  άλλαξε και φανέλα καθώς αυτή που φορούσε ήταν μέσα στα αίματα.

Προφανώς αυτό θα έγινε με την άδεια του γιατρού. Γιατί το θέμα είναι όταν κάποιος χτυπάει κυρίως στο κεφάλι να γίνεται αμέσως αλλαγή θέλει δεν θέλει να συνεχίσει.

Μάλιστα ο Ιβοριανός στην συνέχεια είχε απώλεια μνήμης και διεκομίσθη στο “Interclinic” με την αξονική που υποβλήθηκε ευτυχώς να βγαίνει καθαρή.

Το συμπέρασμα είναι οτι ο παίκτης μπορεί να θέλει να συνεχίσει, αν και ελέγχεται αν είναι 100% διαυγής όταν έχει χτυπήσει στο κεφάλι, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟ αν το επιστρέψει ο γιατρός γιατί με χτυπήματα στο κεφάλι δεν παίζεις…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook