Ο Μπούσης έφερε το κάτι νέο και όλοι πρέπει να ακολουθήσουμε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το φωνάζουν στον ΟΦΗ. Και δεν το έχει πιάσει ακόμα αρκετός κόσμος. Η παρουσία του Μιχάλη Μπούση και της νέας διοίκησης του συλλόγου φέρνουν ηθικές αξίες τις οποίες πρέπει να ακολουθήσει όλος ο κόσμος.

Το μήνυμα του Μιχάλη Μπούση είναι πολύ πιο σημαντικό από όλα όσα ζούμε τα τελευταία 24ωρα. Η νοοτροπία του Έλληνα επιχειρηματία, ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να αλλάξει όλα όσα πιστεύουμε γύρω μας και αφορούν τον ΟΦΗ, είναι αλλαγή στάσης ζωής και ολόκληρης νοοτροπίας. Ο Μπούσης μαζί με τους Σαμαράδες και τον Ηλία Πουρσανίδη και το νέο διοικητικό σχήμα, αποτυπώνουν μια εντελώς διαφορετική κατάσταση που επικρατεί πλέον στον σύλλογο.

Άναρθρες κραυγές, φωνές που δείχνουν τρικυμία σε διοικητικό επίπεδο – πλέον δεν υφίσταται στον οργανισμό του ΟΦΗ. Ο οργανισμός λειτουργεί με εντελώς διαφορετικά δεδομένα που είναι άκρως ποδοσφαιρικά. Άλλος συμφωνεί, άλλος διαφωνεί. Αυτό είναι σωστό και θεμιτό αφού κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να λέει πάντα “ναι”. Όμως όλοι οφείλουμε να ακολουθήσουμε το δόγμα του Μπούση και να στηριχθεί η ομάδα μέχρι τέλους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook