Και μετά φταίνε οι οπαδοί – προκαλεί ιστοσελίδα των Ιωαννίνων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όταν υπάρχει βία, οι ευθύνες πάνε στους οπαδούς. Τι γίνεται όμως και με εκείνους που την υποκινούν με ειρωνικά δημοσιεύματα;

Λίγες ώρες μετά την αρνητική απάντηση του ΠΑΣ στο αίτημα του ΟΦΗ για την παραχώρηση 200 εισιτηρίων, ιστοσελίδα των Ιωαννίνων με ένα προκλητικό δημοσίευμα, θέλοντας προφανώς να πουλήσει οπαδιλίκι και λαϊκισμό, ειρωνεύεται την επιθυμία του κόσμου του ΟΦΗ για να πάει στην Ήπειρο. Και απαντώντας ουσιαστικά στην χθεσινή ανάρτηση – ενημέρωση των Snakes, προχώρησε στην ανάρτηση ενός λιβελογραφήματος. Αναλυτικά: “Καθαρά θέμα εντυπωσιασμού ήταν το αίτημα του ΟΦΗ για διάθεση 200 εισιτηρίων για τις ανάγκες των οπαδών του. Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας δεν εμφανίστηκε εκπρόσωπος της κρητικής ομάδας, παρά μόνο έστειλαν ένα έγγραφο που ζητούσαν εισιτήρια. Το αίτημα απερρίφθη με συνοπτικές διαδικασίες και από εκεί και πέρα κανείς δεν πίεσε την «κυανόλευκη» ΠΑΕ ή την αστυνομία να αλλάξουν στάση και να ανοίξουν τη θύρα 7”.

Προφανώς, επειδή δεν γνωρίζουν τα του ΟΦΗ και εμείς είμαστε εδώ για να τους ενημερώσουμε, πρέπει να τους πούμε λοιπόν πως είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη ναύλωση πτήσης τσάρτερ που θα ενεργοποιούνταν σε περίπτωση που η ΠΑΕ έπαιρνε το “οκ”. Άσε που η ερασιτεχνική προσέγγιση του ρεπορτάζ κάνει λόγο για “απουσία εκπροσώπων” αφού είναι γνωστό ακόμα και στον πιο άπειρο δημοσιογράφο ότι δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία εκπροσώπου μιας ΠΑΕ σε μια σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και πως εισιτήρια δίνονται ακόμα και εν τη απουσία του – όπως συνέβη για παράδειγμα στο παιχνίδι της Πάτρας όπου βρέθηκαν 500 φίλοι του ΟΦΗ.

Βέβαια, ο ΠΑΣ δεν λειτουργεί όπως ο ΟΦΗ αφού θα μπορούσε να ανοίξει θύρα και για μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών όπως γίνεται και στο “Γεντί Κουλέ”. Μετά λοιπόν μην κατηγορούνται οι οπαδοί, όχι του ΟΦΗ αλλά όλων των ομάδων, για υποκίνηση επεισοδίων όταν δίνεται αναίτια η συνέχεια σε κόντρα από τοπικά ΜΜΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook