Το ψυχολογικό σοκ του Άρη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Φάνηκε και στα Γιάννενα πως οι παίκτες του ΟΦΗ δύσκολα θα ξεχάσουν σύντομα τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το παιχνίδι με τον Άρη.

Η εικόνα των παικτών του ΟΦΗ στα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα των όσων βίωσαν στο παιχνίδι με τον Άρη. Και κακά τα ψέμματα, όλοι είδαν ξανά να περνάει μπροστά από τα μάτια τους το παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ”. Είναι ξεκάθαρο ότι οι παίκτες έχουν επηρεαστεί ψυχολογικά όμως αυτό δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία. Είναι επαγγελματίες και πρέπει να το αφήσουν πίσω τους αυτό το παιχνίδι. Και φάνηκε ότι έχουν επηρεαστεί πάρα πολύ από το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δέχτηκε τα δύο γκολ από τον Άρη, όταν το παιχνίδι μπήκε στις καθυστερήσεις. Άγχος και αναίτιες καθυστερήσεις που σε καμία των περιπτώσεων δεν έπρεπε να γίνουν.

Υπήρχε άγχος και μάλιστα μεγάλο όμως δεν γίνεται να προχωρήσουν με το σοκ της ήττας από τον Άρη και πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά. Η εικόνα των καθυστερήσεων στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα και φάνηκε πως σκέφτονταν ότι είχαν υποστεί μια εβδομάδα νωρίτερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook