Το ματς της τρεχάλας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που δεν σταματάει να τρέχει και χρειάζεται να δείξει πνευματική αντοχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός του Δώνη είναι μια από τις ομάδες που έχουν κερδίσει το χειροκρότημα του κόσμου στο φετινό πρωτάθλημα. Μια ομάδα που πλασάρεται ως νεανική αλλά μόνο νεανική δεν είναι αφού μετά τις πρώτες αγωνιστικές, ο Δώνης έχει ρίξει το βάρος στους έμπειρους παίκτες με εξαιρέσεις τον Χατζηγιοβάννη και τον Μπουζούκη. Όμως το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός τρέχει και μάλιστα πολύ.

Μπορεί και είναι σε θέση ο ΟΦΗ να τρέχει σε όλο το παιχνίδι για να ακολουθήσει τον ρυθμό του Παναθηναϊκού; Ο Παντελίδης, ως ο μοναδικός προπονητής που τον αντιμετώπισε με δύο διαφορετικές ομάδες, έκοψε τον ρυθμό του Παναθηναϊκού πιέζοντας ψηλά και αναγκάζοντας τον να σταματήσει το τρέξιμο και την πίεση στο αντίπαλο τερέν. Είναι οδηγός για τον ΟΦΗ ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε ο Αστέρας και ο Άρης απέναντι στον Παναθηναϊκό διότι είναι ένα παιχνίδι που δεν θα κριθεί ούτε στην φυσική δύναμη, ούτε και στις δυνατές μονομαχίες.

Ο ΟΦΗ θα πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμος σε πνευματικό επίπεδο, να έχει υψηλά επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης και σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πρέπει να εμφανιστεί χαλαρός ούτε ένα δευτερόλεπτο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook