Ξανά Γεντί Κουλέ μετά από 28 μέρες!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

28 μέρες συμπληρώνονται την Κυριακή, από το… προηγούμενο παιχνίδι του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».Η τελευταία φορά που παρακολουθήσαμε παιχνίδι του ΟΦΗ ήταν στο μεγάλο μάτς με την ΑΕΚ (3-1) στις 23 Οκτωβρίου.

Μεγάλη νίκη για το Νίκο Αναστόπουλο και τους παίκτες του, αλλά και εκπληκτική εικόνα απο τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ!

Τα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό και Πανιώνιο, αλλά και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της Εθνικής, κράτησαν τους φιλάθλους του ΟΦΗ… μακριά από την ομάδα τους, που κάνει «πράγματα και θαύματα» αυτήν την εποχή!

Ετσι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αρη, όλα δείχνουν ότι ο κόσμος θα είναι πολύς και το «Γεντί Κουλέ», θα γνωρίσει μεγάλες στιγμές.

Αλλωστε το αγωνιστικό κομμάτι του ΟΦΗ είναι και το πιο «υγιές» αυτήν την εποχή, όπου τα οικονομικά προβλήματα, έχουν «φουντώσει».

Η εβδομάδα ήταν και πάλι δύσκολη με την υπόθεση Σουλεάπ και τις προσφυγές που ήρθαν στην επιφάνεια, όμως οι παίκτες του ΟΦΗ προσπαθούν να κρατήσουν κλειστά τα αυτιά τους και να συνεχίσουν αυτήν την εκπληκτική πορεία που έχουν κάνει έχοντας φέρει τον ΟΦΗ στην 5η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Ο κόσμος του ΟΦΗ θα είναι και την Κυριακή εκεί για να χειροκροτήσει τους παίκτες και τον Αναστόπουλο, με την ευχή ότι σύντομα θα βρεθούν και οι οικονομικές λύσεις …