«Τσάκα αν δεν γίνει το deal, θα τρέχεις να κρυφτείς»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Πριν από δύο μήνες ο Μανώλης Σαρρής έγραφε για τις ομοιότητες που μπορεί να έχουν οι Βλάσης Τσάκας και Θεόφιλος Φαγαδάκης. Μπορεί ο Φαγαδάκης να γλύτωσε τα χειρότερα και το παραμύθι να τελείωσε γρήγορα όμως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε μια ιστορία που τραβάει για περισσότερο από 2 μήνες δείχνουν να εξαντλείται η υπομονή τους κάτι που αποδεικνύει και ο διάλογος που είχε οπαδός των πρασίνων με τον Βλάση Τσάκα μετά το τέλος του αγώνα.

Οπαδός: «Τσάκα πρόσεξε τι λες! Πολύ μιλάς! Πιάνεις στο στόμα σου τον Παναθηναϊκό και αυτό δεν είναι καλό. Αν δεν γίνει το deal, θα τρέχεις να κρυφτείς. Που είναι ο Πρίγκιπας; Δεν τον έχουμε δει ποτέ; Δεν έχει κάνει καμία δήλωση.»

Τσάκας: «Τι είναι αυτά που μου λέτε; Θα γίνει η συμφωνία. Τότε να δούμε τι θα λέτε

Οπαδός: «Άμα γίνει, εγώ πρώτος να σου ζητήσω συγνώμη. Εγώ φοράω παντελόνια και θα το δεις.»

Τσάκας: «Που είναι όλοι αυτοί που σας έταζαν διάφορα κι ότι θα πάρουν την ομάδα

Οπαδός: «Δε με νοιάζουν αυτοί. Εγώ και αυτούς δεν τους υπολόγιζα. Εγώ θέλω τον Παναθηναϊκό μου πρώτο»

Ο διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών δεν σταμάτησε εκεί και συνεχίστηκε σε όλη την πορεία του Βλάση Τσάκα προς το αυτοκίνητό του. Μάλιστα ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν κάποια στιγμή είπε ότι «Τι είναι αυτά που γίνονται; Εάν δε μας θέλουν θα αποσύρουμε την πρόταση. Θα δείξουμε τα οικονομικά μας στοιχεία και θα αποσύρουμε την πρόταση.»