Ένα ευχέλαιο βρε παιδιά!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δεν έχει προηγούμενο η φετινή ατυχία, γκαντεμιά ή όπως θέλετε πείτε το, που έχει πλήξει  την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ! Εδώ και 2 μήνες παίζει χωρίς τους Μπαλάφα και Καραδολάμη, οι οποίοι  τραυματίστηκαν σοβαρά στο ξεκίνημα της σεζόν και κοντά σε αυτά τα προβλήματα ήρθε να προστεθεί και αυτό του Σάκη Παναγάκη.

Ο πλέι-μέικερ του ΟΦΗ υπέστη κάταγμα κλείδας στο παιχνίδι με το Αργος , έκανε αμέσως χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα λείψει τουλάχιστον για τρεις μήνες από την ενεργό δράση!

Το νέο αυτό πλήγμα για την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ επισκίασε την αναμέτρηση στο Αργος, όπου ο ΟΦΗ πέτυχε εύκολη νίκη με 70-56 απέναντι στον ουραγό του πρωταθλήματος της Α2.

Ο  Κρις Χουγκάζ ξεκίνησε με νίκη την πορεία του στον πάγκο του ΟΦΗ, αλλά και ο ίδιος ήταν πολύ στεναχωρημένος μετά τη λήξη, όταν πληροφορήθηκε τα κακά… μαντάτα για τον Παναγάκη.

Τουλάχιστον στο προσεχές παιχνίδι με το Λαύριο ο Κώστας Μπαλάφας, που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, θα βρίσκεται στην αποστολή και πιθανότατα θα αγωνιστεί μερικά λεπτά.

Ο άλλος …τραυματίας ο Καραδολάμης θα επιστρέψει με το νέο έτος.

Στον ΟΦΗ προσεύχονται να μην τους βρεί άλλος τραυματισμός, καθώς οι  υπόλοιποι παίκτες, για να καλύψουν εσωτερικά τα κενά, έχουν πιάσει τα όρια τους…