Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις του Κάρολ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης
Η ιστοσελίδα contra.gr μετά το ντόρο που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του Ρόι Κάρολ στις εφημερίδα «πρωταθλητής» δημοσίευσε τα όσα προγατικά είπε στη συνέντευξη του ο ΒορειοΙρλανδός.
Αναλυτικά όσα γράφει το contra.gr
Σε συνέντευξή του σε αθλητική εφημερίδα, φίλα προσκείμενη στον Ολυμπιακό, ο Ρόι Κάρολ φέρεται να δηλώνει: «είναι πολύ σημαντικό να γίνω κομμάτι ενός συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός».

Στην πραγματικότητα ο γκολκίπερ του ΟΦΗ δήλωσε το εξής: «είναι τιμή για μένα να ενδιαφέρονται μεγάλοι σύλλογοι όπως ο Ολυμπιακός».

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης ο Κάρολ, ερωτηθείς για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, εμφανίζεται να απαντά: «Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Είναι η τέλεια ατμόσφαιρα, που θέλει να έχει κάθε ποδοσφαιριστής όταν αγωνίζεται. Μου είχαν κάνει εντύπωση από την πρώτη στιγμή που τους είδα, στο φιλικό του καλοκαιριού«.

Στην πραγματικότητα η απάντησή του έχει ως εξής: «Οι Ελληνες φίλαθλοι είναι πολύ ενθουσιώδεις και δημιουργείται ωραία ατμόσφαιρα σε πολλά γήπεδα. Αυτό γίνεται και στα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα έχουμε κι εμείς στα εντός έδρας παιχνίδια από τους φιλάθλους του ΟΦΗ».

Kανένα φάουλ από τον Ρόι Κάρολ λοιπόν και μάλλον η κίτρινη πάει στον υπογράφων…