Πως χάθηκε ο Τζανακάκης για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε στο Gentikoule για το πώς χάθηκε για τον ΟΦΗ ο Μανώλης Τζανακάκης που έκανε ντεμπούτο φέτος με την φανέλα του Εργοτέλη αποτελώντας έναν από τους πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων».

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός (γεν. 30/4/1992) έχει αγωνιστεί ήδη σε 12 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ θεωρείται βέβαιο ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο νεαρός Λασηθιώτης ποδοσφαιριστής θα μπορούσε ωστόσο να είναι σήμερα ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ παίρνοντας την ευκαιρία να αγωνιστεί με τον πιο λαοφιλέστερο σύλλογο της Κρήτης ωστόσο αυτό δεν έγινε επειδή δεν υπήρχαν χρήματα για να μείνει στο Ηράκλειο.

Τι εννοούμε; Ο Μανώλης Τζανακάκης κατάγεται από το Λασίθι και συγκεκριμένα από το Οροπέδιο Λασιθίου. Στον ΟΦΗ ενημερώθηκαν για το ταλέντο του και πριν από λίγα χρόνια πέρασε την πόρτα του ΒΑΚ για να δοκιμαστεί από τον Γιώργο Καβουσανό. Ο τότε προπονητής του ΟΦΗ άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του με το νεαρό ποδοσφαιριστή να θέλει επίσης να μετακομίσει στο Ηράκλειο για χάρη της ομάδας. Δυστυχώς, όμως για τον ΟΦΗ – και ίσως ευτυχώς για τον ίδιο, ο Τζανακάκης δεν ήρθε ποτέ στην ομάδα καθώς εκείνη δεν είχε τα χρήματα που απαιτούνταν ώστε να του πληρώνει σπίτι για να μένει στο Ηράκλειο!

Έτσι, χάθηκε για τον ΟΦΗ ένας ποδοσφαιριστής που βάσει ταλέντου θα μπορούσε να αποτελέσει βασικό στέλεχος της ομάδας τα επόμενα χρόνια…