Δεν μπορεί να μιλάει για ανανεώσεις μέχρι την αδειοδότηση

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Πολύ ντόρος έχει γίνει για το γεγονός πως ήδη, όσον αφορά την επόμενη αγωνιστική σεζόν κάποιοι παίκτες του ΟΦΗ αποτελούν παρελθόν από την ομάδα. Ο Ταυλαρίδης, το προανήγγειλε σε συνέντευξη του,ο Γεωργίου το έδειξε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όπου και υπήρχε πανό από τους φίλους του ΟΦΗ για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ παρελθόν ουσιαστικά θα πρέπει να θεωρείται και ο Σίσιτς.

Το περίεργο με τον νέο τρόπο αδειοδότησης, δεν επιτρέπεται καμία ανανέωση ή τροποποίηση συμβολαίων παικτών μέχρι τις 30/6/2013. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το προσεχές καλοκαίρι.  Με λίγα λόγια όσα συμβόλαιο παικτών λήγουν το καλοκαίρι, ο ΟΦΗ με αυτούς τους παίκτες δεν θα μπορεί πρακτικά να ανανεώσει το συμβόλαιο τους μέχρι τις 30/6. Στο θεωρητικό μπορεί οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία(προφορική), ωστόσο αν δεν πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο.

Αντίθετα, επιτρέπονται οι ανανεώσεις ή τροποποιήσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών (Ελλήνων και ξένων) κάτω των 22 ετών που θα θεωρούνται γηγενείς.

Να σημειωθεί πως εφόσον υπάρξει από τυχόν βιαστικές ομάδες, ανανέωση ή τροποποίηση συμβολαίου μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης περί μη αδειοδότησης ΠΑΕ, τότε για τους εν λόγω ποδοσφαιριστές θα ανακαλούνται τα δελτία.