Πως καπηλεύονται κάποιοι την επιτυχία του Κάρολ και του ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε αρκετές ιστοσελίδες έχουν κάνει την εμφάνιση τους από το πρωί οι δηλώσεις του Ρόι Κάρολ που μίλησε για την αναγέννηση της καριέρας του ερχόμενος στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ. Μόνο που κάποιοι εξ’ αυτών, όπως αποδεικνύεται, έχουν… αλλεργία με την λέξη ΟΦΗ!

Συγκεκριμένα, ο πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ με δηλώσεις του στο Sky Sports λέει: “Μετακόμισα στην Ελλάδα και απολαμβάνω πάλι το ποδόσφαιρο. Είχα χάσει την αγάπη μου για το άθλημα, αλλά τώρα επέστρεψα και το διασκεδάζω. Αν το απολαμβάνεις, θα έρθουν τα υπόλοιπα. Αυτό κάνω πλέον, δουλεύω σκληρά και αποδεικνύω ότι είμαι ικανός να προσφέρω“, συμπλήρωσε ο Κάρολ, υποστηρίζοντας ακολούθως ότι “στην Ελλάδα έχω τακτοποιηθεί και θέλω στην τελευταία σεζόν μου στον Ολυμπιακό να έχω καλή απόδοση“.

Αρκετοί εξ Αθηνών απλά εξαφάνισαν τον ΟΦΗ από την εν Ελλάδι καριέρα του ξεχνώντας απλά ότι Μαχλάςτον έφερε στον ΟΦΗ – , ομάδατον πίστεψε από την αρχήκαι κόσμοςτον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ και τον ΑΓΑΠΗΣΕ– ήταν οι τρεις καταλυτικοί παράγοντες ώστε να αναγεννηθεί ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ. 

Εκείνοι λοιπόν – εκτός ελαχίστων εξαιρέσεωνπου έχουν πάρε – δώσε με τον Ολυμπιακό φρόντισαν να παραλείψουν το όνομα του ΟΦΗ, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως λειτουργούν και τι σκέφτονται…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook