Στα πρότυπα Α1 δουλεύει ο ΟΦΗ – με 4 κάμερες η προπόνηση!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στα πρότυπα μεγάλων ομάδων της Α1 δουλεύει πλέον ο ΟΦΗ καθώς μετά από αίτημα του Φώτη Τακιανού, εγκαταστάθηκαν στο «παλατάκι» 4 κάμερες για την προπόνηση και τους αγώνες.

O τεχνικός του ΟΦΗ ζήτησε από την διοίκηση του ΟΦΗ να υπάρχει η δυνατότητα να βιντεοσκοπούνται οι προπονήσεις και οι αγώνες ώστε ο ίδιος να έχει την δυνατότητα να βγάζει ακόμα πιο χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του.

Αυτό έγινε πράξη και το ανακοίνωσε και ο ΟΦΗ…

Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ευχαριστεί την εταιρεία Armaos AE και τον Πρόεδρο της κ. Δημήτρη Αρμάο, για την συνεχή στήριξη τους στην προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα για να διατηρηθεί στις υψηλότερες κατηγορίες του Ελληνικού Μπάσκετ.

Φέτος ο κ. Δημήτρης Αρμαός ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιθυμία του προπονητή της ομάδας κ. Φώτη Τακιανού για βιντεοσκόπηση των προπονήσεων της ομάδας και εγκατέστησε στο ΒΑΚ πλήρη εξελιγμένο ηλεκτρονικό σύστημα 4 καμερών καταγραφής προπονήσεων και αγώνων με διαχείριση τους on line και μέσω του διαδικτύου.

Τέτοιες αξιέπαινες προσπάθειες θα πρέπει να επιβραβεύονται από καταναλωτές συμπολίτες μας, αφού οι επιχειρηματίες που βοηθούν τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό δυστυχώς λιγοστεύουν καθημερινά.