Μοναδική προσφορά από τον Όμιλο Forthnet!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής
Αρπάξτε την ευκαιρία για τις καλύτερες ποδοσφαιρικές βραδιές με το Ελληνικό Πρωτάθλημα τηνPremier League και τις κορυφαίες ,ποδοσφαιρικές διοργανώσεις μέχρι και το τέλος του 2012!Επιλέγοντας για την επικοινωνία σας τον πιο οικονομικό συνδυασμό σε τηλέφωνο και ίντερνετ, που έτσι και αλλιώς τα χρειάζεστε, απολαμβάνετε μπάλα από όλο τον κόσμο για 18 ολόκληρους μήνες, με τη μοναδική ποιότητα της Nova, μόνο με 19€ επιπλέον το μήνα!. Και με ΔΩΡΕΑΝ όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (Wi-Fi router, ΝovaBox HD 831 & δορυφορικό πιάτο) αξίας 248€. Εσείς αυτή την ευκαιρία δεν θα τη χάσετε!
Μέχρι 30/6, συνδυάστε Forthnet 2play Economy + Nova Sports + Value Pack μόνο με 53,90€/μήνα για 18 μήνες. Γιατί με την υπηρεσία Forthnet 2play Economy, όλη η οικογένεια μιλάει απεριόριστα με όλα τα σταθερά στην Ελλάδα ενώ σερφάρει με ταχύτητα έως 24Mbps! Παράλληλα, απολαμβάνει μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές με όλες τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις μέσα από το μοναδικό περιεχόμενο της πρώτης συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα και της υπηρεσίας Nova Sports + Value Pack. Όλο το ποδόσφαιρο της γης έρχεται στο σπίτι σας με το Ελληνικό Πρωτάθλημα της Superleague μέχρι και το τέλος του 2012, τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, τα μεγαλύτερα ντέρμπι του κόσμου, αλλά και όλους τους ποδοσφαιρικούς αστέρες! Επιπλέον, τα πιο δημοφιλή παιδικά κανάλια κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων, ενώ τα κορυφαία ντοκιμαντέρ του κόσμου, μέσα από τα θεματικά κανάλια, προσφέρουν μια μοναδική τηλεοπτική εμπειρία.  Και το υπερθέαμα συνεχίζεται με τις καλύτερες ξένες σειρές και κλασικές ταινίες ενώ δεν λείπει και η ενημέρωση από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου, αλλά και για όλα τα τελευταία μουσικά νέα από τα κανάλια με ελληνική και διεθνή μουσική.  Ακόμη, θα απολαμβάνετε τα  μεγαλύτερα ελληνικά κανάλια ελεύθερης λήψης με τέλειο ψηφιακό σήμα, περισσότερα από 150 ελεύθερα κανάλια και επιλογή ανάμεσα σε περισσότερους από 70 ραδιοφωνικούς σταθμούς!

Και όλα αυτά με δωρεάν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και με κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόναςHigh Definition, αφού μαζί έχετε και δύο μήνες δωρεάν παροχή της υπηρεσίας High Definition!
Ο Όμιλος Forthnet σας … «ανοίγει» τη διάθεση με την καλύτερη προσφορά. Μόνο μέχρι 30/06, αποκτήστε οικονομικό τηλέφωνο και internet από τη Forthnet και απολαύστε όλο το ποδόσφαιρο της γης στην τηλεόραση σας με τη Nova! Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το Κατάστημα Forthnet

Αυτή η ευκαιρία δεν χάνεται!

Προλάβετε γιατί η προσφορά ισχύει μόνο μέχρι τις 30/06/11. Εσείς αυτή την ευκαιρία δε θα τη χάσετε! Ελάτε και κάντε την αίτηση σας σήμερα σε ένα από τα Καταστήματα Forthnet στο Ηράκλειο (Έβανς 3, τηλ. 2811108107 2811108107  και Λεωφόρος 62 Μαρτύρων 41, τηλ.2811107092)!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook