Υποχρέωση όλων να μην ζήσουμε άλλο 1997

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επειδή το παρελθόν μας έχει διδάξει αρκετά πράγματα, οφείλουμε να εστιάσουμε την προσοχή μας σε ένα ευαίσθητο σημείο εν όψει του αγώνα των Περιβολίων.

Όπως γράφουμε τόσες και τόσες ημέρες, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ και των Χανίων δεν έχουν να ΧΩΡΙΣΟΥΝ απολύτως τίποτα. Το γεγονός ότι υπάρχει μια αγωνία για το τι πρόκειται να γίνει την Δευτέρα, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στους χειρισμούς του επίσημου Πλατανιά που θα μπορούσαν να αποφύγουν αστείες δικαιολογίες και να δώσουν έναν ελάχιστο αριθμό εισιτηρίων στους φιλάθλους του ΟΦΗ.

Από την στιγμή που αυτό δεν έγινε, πλέον μένει να ασχοληθούμε με τα σενάρια περί παρουσίας φιλάθλων του ΟΦΗ στα Περιβόλια. Που βέβαια δεν αποκλείεται να είναι αλήθεια κιόλας. Για αυτόν τον λόγο, η Α.Δ. Χανίων είναι υποχρεωμένη να κάνει ότι χρειάζεται ώστε να μην συμβεί το παραμικρό και επιστρέψουμε σε εποχές ’97. 

Οι εποχές έχουν αλλάξει, απόψεις και συμπεριφορές προηγούμενων δεκαετιών δεν υπάρχουν πλέον και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει στα Χανιά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Και παραπέμπω σε μια δήλωση του Δημήτρη Μούτα στον Athletic Radio 104,2 πριν από λίγες εβδομάδες που τα λέει ΟΛΑ: «Εύχομαι να έρθουν στα Χανιά όσο πιο πολλοί φίλαθλοι του ΟΦΗ και να απολαύσουν το παιχνίδι. Εγώ δεν φοβάμαι τους φιλάθλους του Πλατανιά αλλά κάποιους λίγους που θα προσπαθήσουν να κάνουν κακό στην ομάδα. Ο Πλατανιάς με τον ΟΦΗ έχουν καλές σχέσεις και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς».