Το μήνυμα για το παρόν και το μέλλον του ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε η ΠΑΕ να τιμήσει το Νίκο Αναστόπουλο είναι ενδεικτικός του τρόπου σκέψης που υπάρχει στον σύλλογο αναφορικά με το μέλλον του.

Το να δοθεί μια αναμνηστική πλακέτα από τον Μάνθο Πουλινάκη στον Αναστόπουλο, δεν θα σήμαινε τίποτα απολύτως. Απλά, θα έδειχνε (ξανά) την αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών.

Ωστόσο, με την παρουσία ενός μικρού αγοριού και ενός μικρού κοριτσιού, ο ΟΦΗ έστειλε το μήνυμα για τα επόμενα χρόνια και την δουλειά που (επιβάλλεται) να δοθεί στα τμήματα υποδομής. Άλλωστε, είναι δεδομένο πως χωρίς αυτά, η ομάδα θα προχωρούσε ξανά στα λάθη του παρελθόντος.

Όμως, πλέον με την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΟΦΗ και την βαρύτητα που έχει δοθεί εκεί η ομάδα μπορεί να κοιτάξει ξανά ψηλά επενδύοντας στο Ηράκλειο και το… αύριο που μπορεί να έχει. Αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξε η ΠΑΕ να τιμήσει το Νίκο Αναστόπουλο δείχνοντας ότι πλέον ο τρόπος λειτουργίας του συλλόγου είναι εντελώς διαφορετικός και αλλιώτικος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια…