Η… συνάντηση των μεγάλων και οι πλάκες με Πατεμτζή, Μίλτο και Σηφάκη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δεν… πρόλαβε να πατήσει το πόδι του στο Ηράκλειο ο Βέρα και οι παλιοί του συμπαίκτες βρέθηκαν ξανά μέσα στον ίδιο χώρο. Η υποτροπή υποδοχής από Σηφάκη, Πατεμτζή και Ανδρεανίδη…

Ο Χιλιανός άσος μετά την άφιξη του στο «Νίκος Καζαντζάκης» κατευθύνθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όπου θα παραμείνει μέχρι την αναχώρηση του από την Κρήτη και εκεί τον περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη.

Οι Μανώλης Πατεμτζής, Μύρων Σηφάκης και Μίλτος Ανδρεανίδης είχαν… συστήσει την απαραίτητη επιτροπή υποδοχής και τον περίμεναν να έρθει. Ο Χιλιανός μόλις τους είδε, ξετρελάθηκε από την χαρά του και έπεσε αμέσως στην αγκαλιά τους. Όλοι είχαν να θυμηθούν την «χρυσή» εποχή του ΟΦΗ και βέβαια θέμα συζήτησης δεν ήταν άλλο από την εποχή συνύπαρξης τους στον ΟΦΗ.

«Ρε φίλε πως το γύρισαμε το παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη» είπε ο Βέρα στον Πατεμτζή σε ένα παιχνίδι όπου ο Χιλιανός ήταν πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας τα δύο από τα πέντε γκολ σε εκείνη την επική ανατροπή του ΟΦΗ.

Το γέλιο ήταν άφθονο και ο Μίλτος Ανδρεανίδης γνωστός για το καλαμπούρι του και το χιούμορ του, του υπενθύμισε μια πλάκα που του είχε κάνει όταν πήρε τα παπούτσια του μέσα από τα αποδυτήρια και ο Βέρα αναγκάστηκε να φορέσει τα δικά του, 6 νούμερα μεγαλύτερα!!!