Ο Λαμπρόπουλος, ο Παπάζογλου και το εξωτερικό…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι δύο ποδοσφαιριστές απασχόλησαν ομάδες του εξωτερικού στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο. Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να γίνει και τώρα όμως προς το παρόν οι ίδιοι είναι πωρωμένοι με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έχουμε γράψει ξανά και ξανά, ότι στην περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που έχει… πέραση στο εξωτερικό δεν μπορεί να γίνει τίποτα απολύτως αν δεν έρθει πρόταση. Και προς το παρόν, πρόταση τόσο για τον Παπάζογλου όσο και για τον Λαμπρόπουλο δεν φαίνεται να έχει έρθει. Αλλά, δεν αποκλείεται να έρθει κιόλας. Για να τα εξετάζουμε τα ενδεχόμενα από όλες τις πλευρές.

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορεί να κάνει κανένας τίποτα. Ούτε ο ποδοσφαιριστής, ούτε ο σύλλογος. Γιατί αν πρόταση δεν έρθει, τότε καμία πλευρά της υπόθεσης δεν μπορεί να προχωρήσει παραπέρα…

Από το ενδιαφέρον μέχρι την εκδήλωση επίσημης πρότασης, η απόσταση είναι τεράστια και καλό θα είναι να μην μπερδεύεται ο κόσμος με υποτιθέμενα σενάρια που είχαν σχέση με προηγούμενα χρόνια όταν… εξαφανίζονταν οι παίκτες εν μια νυχτί!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook