Έσμιξαν ξανά στον Κρουσώνα Σηφάκης – Παπαβασιλείου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μύρων Σηφάκης και Νίκι Παπαβασιλείου ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους καθώς 5 χρόνια μετά την κοινή τους παρουσία στον πάγκο του ΟΦΗ θα συνεργαστούν στον ΠΑΟΚ αφού η ομάδα του Κρουσώνα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Κύπριο προπονητή.

Ο Νίκι Παπαβασιλείου τόνισε τα εξής: “Μίλησα με τον πρόεδρο κύριο Πιτσικάκη και μου ανέλυσε το όραμα της διοίκησης για την ομάδα. Ασφαλώς η παρουσία του Μύρωνα Σηφάκη, με τον οποίο συνδεόμαστε για πολλά χρόνια ως επαγγελματίες και φίλοι είναι σημαντική για την συνεργασία μου με τον ΠΑΟ Κρουσώνα. Στόχος μας είναι να οργανώσουμε την ομάδα και τις ακαδημίες, προκειμένου να υπάρξει λεπτομερής βελτίωση σε όλα τα επίπεδα”.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το Νίκι Παπαβασιλείου, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στο σύλλογο, με σκοπό την οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, από την ακαδημία ως την πρώτη ομάδα. Ο Νίκι Παπαβασιλείου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Πιτσικάκη (Κούτουλο) και συμφώνησαν να συνεργαστούν ενώ σήμερα το απόγευμα βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, όπου παρουσιάστηκε από τη διοίκηση στους ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.

πηγή: athleticradio.gr