Πως δημιουργούν κλίμα εν όψει ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου με την “διατητολαγνεία” έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την δημιουργία κλίματος εν όψει ΟΦΗ. Τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός.

Διαβάζοντας κάποιος τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού για τον φόβο περί καρτών εν όψει ΟΦΗ, είναι να απορεί. Δηλαδή, είσαι παράγοντας σε έναν σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός και προσπαθείς να δημιουργήσεις ανάλογο κλίμα προκειμένου να δείξεις τι; Ότι θες το 50 – 50; Ότι το επιδιώκεις μέσω αυτών των δηλώσεων; Ή βγάζεις μετά μια ανακοίνωση του στυλ “θέλουμε να είναι ήρεμος ο κόσμος και να προστατεύσει την ομάδα” και θεωρείς ότι έτσι θα προφυλάξεις τον αντίπαλο σου.

Εν αντιθέσει με τον ΟΦΗ που προτίμησε στα προηγούμενα παιχνίδια να μην πολώσει τον κόσμο, ο Παναθηναϊκός επιλέγει μια διαφορετική τακτική που αποσκοπεί στην δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας. Να μου πείτε, δεν είναι και λίγο πράγμα να αποκλείσει ο ΟΦΗ τον Παναθηναϊκό μέσα στην Λεωφόρο;

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν όλες αυτές τις διαδικασίες και για αυτόν τον λόγο έχουν πάρει τα μέτρα τους προκειμένου η ομάδα να είναι ασφαλής 100%.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook