Όταν στην Αθήνα τα ξέρουν «όλα»…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εντύπωση – και όχι την καλύτερη – προκάλεσε δημοσίευμα της Τετάρτης που… ανακάλυψε ολόκληρο θέμα επειδή ο Σα Πίντο δεν επέστρεψε στο Ηράκλειο με την υπόλοιπη αποστολή του ΟΦΗ.

Μάλιστα, ήδη φρόντισαν να πλάσουν και διάφορα όμορφα σενάρια ότι ο Πορτογάλος αποτελεί… «ξένο σώμα» για τον ΟΦΗ και διάφορες άλλες όμορφες ιστορίες που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας ανέφερε ότι ο Σα Πίντο έφυγε με ταξί από την Λεωφόρο επειδή ήταν χολωμένος με τον ΟΦΗ και τους παίκτες του. Που να γνώριζαν βέβαια ότι ο Πορτογάλος θα αναχωρούσε για την πατρίδα του τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης – ανεξάρτητα από το αν ο ΟΦΗ προκρινόταν ή αποκλειόταν από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Όπως και έγινε καθώς ο Σα Πίντο έφυγε για την Πορτογαλία και κατά συνέπεια δεν μπορούσε να επιστρέψει στο Ηράκλειο. Εκτός και αν το έκανε… ζητώντας την άδεια εκείνων που διαδίδουν αυτά τα σενάρια.

Η άγνοια είναι επικίνδυνη και πολύ μάλιστα αν κάποιος αρχίσει να κατεβάζει διάφορα από το μυαλό του που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα…