Πάει να κάνει το μπαμ με Βερόν ο Κισσαμικός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μοιάζει με απίστευτο, αλλά είναι πέρα ως πέρα αληθινό! Ο Κισσαμικός βρίσκεται σε επαφές με τον Ματίας Ρικάρντο Βερόν προκειμένου να τον φέρει στο Καστέλι, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και απομένουν να φανούν ποια θα είναι τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, παρατηρείται αυτή τη στιγμή μια σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι και απομένει να φανεί μέσα στα επόμενα 24ωρα κατά πόσο μπορεί να περιοριστεί, σε σημείο να βρεθεί ανάμεσα στα δύο μέρη κοινό σημείο επαφής…

Για τον Βερόν δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το τι παίκτης πρόκειται. Ο 33χρονος (22/1/81) αμυντικός μέσος τα τελευταία 4 χρόνια ήταν στον ΟΦΗ παίζοντας κατά μ.ο. 25 παιχνίδια τη σεζόν. Εξαίρεση αποτέλεσε η προηγούμενη περίοδος, όπου χρησιμοποιήθηκε 11 φορές στη Σούπερ Λιγκ. Από την αρχή του καλοκαιριού, ο Αργεντινός βρίσκεται χωρίς ομάδα και δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί η πιθανότητα, επόμενή του να είναι πάλι στην Κρήτη και συγκεκριμένα ο Κισσαμικός που κυνηγάει από μεριάς του το μεγάλο “μπαμ”. Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο επίσης ότι κάποια στιγμή το όνομα του Βερόν είχε ακουστεί, χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεση και για τον ΑΟΧ.

Τέλος πάντων, σε ό,τι αφορά τον Βερόν, απομένει να φανεί πώς θα εξελιχθούν οι συζητήσεις, με τις πιθανότητες να συνεχίσει στον Κισσαμικό ο Αργεντινός παικταράς να κρίνονται μοιρασμένες.

Τέλος, να σημειωθεί πως σε ό,τι αφορά τον Θόδωρο Τσικουδάκη που προοριζόταν δανεικός από τον Πλατανιά για τον Κισσαμικό, δεν έχει υπάρξει, μέχρι στιγμής, κάποια εξέλιξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook