Για δες ποιοι μιλάνε για τον ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον αγγελικά πλασμένο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι εύκολο να μιλάει ο οποιοσδήποτε για τον οποιονδήποτε. Μέχρι εκεί που τους παίρνει βέβαια και κυρίως ακολουθούμενοι από τα “πρόβατα”…

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε με ενδιαφέρον μια επιχείρηση στοχοποίησης του ΟΦΗ με βάση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει προκειμένου να κρατηθεί ζωντανός ο σύλλογος. Κόντρα σε Θεούς και δαίμονες που προσπαθούν να τον πλήξουν. Η πλάκα είναι βέβαια ότι την σημαία της επανάστασης κατά του ΟΦΗ την έχουν σηκώσει οι Γιάννης Αλαφούζος και Χρήστος Πανόπουλος που, ειδικά για τον ΟΦΗ, δεν μπορούννα πουν τίποτα όταν οι ίδιοι βρίσκονται σε πολύ χειρότερη μοίρα.

Τι εννοούμε; Δεν είναι δυνατόν να μιλάει ο Πανόπουλος για τον ΟΦΗ και να του επιτίθεται τόσο σκληρά όταν οι “παροικούντες την Ιερουσαλήμ” γνωρίζουν τι παίχτηκε στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Όταν άτομα του περιβάλλοντος της Ξάνθης προσπαθούσαν να “δέσουν” το παιχνίδι με τον ΟΦΗ παίζοντας το στην συνέχεια “αθώες παρθένες”. Όταν ήρθε στο Ηράκλειο ένας διαιτητής – καμικάζι με στόχο να πάρει το ματς η Ξάνθη κάνοντας ότι περνούσε από το χέρι του ενώ το παρασκήνιο βοούσε για τις ενέργειες της. Και βέβαια, για τιμιότητα δεν μπορεί να μιλάει ο Πανόπουλος και η Ξάνθη όταν την ίδια ώρα υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι με τον Ηρακλή τον Μάη του 2007 όταν η επί 2,5 χρόνια αήττητη Ξάνθη έχασε μέσα στην έδρα της.

Όσον αφορά τον Αλαφούζο, τα δικά του παιχνίδια είναι γνωστά. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τολμάει να επιτίθεται στον ΟΦΗ με αφορμή τα οικονομικά του προβλήματα και την ίδια ώρα η δική του ομάδα χρωστάει 41 εκ. ευρώ (σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της Live Sport), ενώ την προηγούμενη σαιζόν είχε ζημιές ύψους 4,5 εκ! Την ίδια χρονική περίοδο που ο ΟΦΗ είχε κέρδη και όχι ζημιές, σε αυτό το μέγεθος μάλιστα!

Σαν να βγαίνει ο ΟΦΗ και να κατηγορεί τον Πανιώνιο που αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα ή τον Άρη και την ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια. Η υποκρισία στο μεγαλείο της, για να μην μιλήσουμε για την κωλοτούμπα που έχει σχέση με την περσινή προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook