Έξτρα κίνητρο για παίκτες και κόσμο η παρουσία των Ιταλών…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί την Καλλονή με μοναδικό στόχο τη νίκη και για ΟΛΟΥΣ θα πρέπει να αποτελέσει ένα έξτρα κίνητρο η παρουσία των εκπροσώπων των Ιταλών που θα βρίσκονται στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”.

Η ομάδα βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ μεγάλη πρόκληση της ιστορίας της και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους όσους εμπλέκονται με τον ΟΦΗ. Από εκείνους που έχουν στα χέρια τους τις τύχες τους μέχρι και εκείνους που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Και όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Ο ΟΦΗ κόντρα στην Καλλονή θα πρέπει να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο, τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην εξέδρα (εκεί είναι πιο σίγουρο ότι θα υπάρχει ψυχή και καρδιά) γιατί η πρώτη παρουσία των Ιταλών θα σηματοδοτήσει και τις εξελίξεις στην ομάδα. Και οι εξελίξεις, με τις ευχές όλων, αναμένεται να είναι ραγδαίες και κομβικής σημασίας προκειμένου ο ΟΦΗ να μπει σε έναν διαφορετικό και καλύτερο δρόμο.

Η παρουσία των εκπροσώπων των Ιταλών επενδυτών είναι δεδομένη και ο ΟΦΗ θα πρέπει να δείξει πως αυτοί οι άνθρωποι έρχονται στο καλύτερο μέρος για να αναγεννήσουν την κατάλληλη ομάδα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook