Η ατυχία με τον Σακλαμάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σαράντος Σακλαμάκης θα γινόταν και εκείνος επαγγελματίας αλλά ένα νομικό κώλυμα εμπόδισε την ΠΑΕ να προχωρήσει στην υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου.

Ο νεαρός επιθετικός είναι πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ έχοντας πετύχει 8 γκολ μέχρι τώρα και ήταν στην λίστα των ποδοσφαιριστών, σε συνεννόηση μεταξύ της ΠΑΕ και του Δημήτρη Βολονάκη, που θα γινόταν επαγγελματίας όπως και οι τρεις συμπαίκτες του. Ωστόσο, παρουσιάστηκε ένα νομικό κώλυμα αφού ο Σακλαμάκης όταν ήρθε στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2012 είχε υπογράψει ως ερασιτέχνης και όχι ως εκπαιδευόμενος ποδοσφαιριστής όπως οι Ρουσσάκης, Χύζι, Τουγλής. Κατά συνέπεια, δεν μπορούσε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο εκτός μεταγραφικής περιόδου όπως οι υπόλοιποι.

Η ΠΑΕ έψαξε το θέμα μιλώντας με δικηγόρους προκειμένου να γίνει επαγγελματίας αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον του ΟΦΗ πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά. Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να γίνουν επαγγελματίες και άλλοι ποδοσφαιριστές που πραγματοποιούν εξαιρετικό πρωτάθλημα την φετινή σαιζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook