Η «προίκα» του ΟΦΗ, οδηγός για το μέλλον…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα παιδιά που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο είναι εκείνα που χρειάζεται να προσεχθούν και να αποτελέσουν την κολόνα του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ δεν είναι γερασμένη ομάδα. Αντιθέτως διαθέτει στο ρόστερ του παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν την βάση για την επόμενη σαιζόν, αρκεί να πειστούν από τη νέα προσπάθεια και να γίνουν ο κορμός πάνω στον οποίο θα στηριχθεί ο ΟΦΗ για τα επόμενα χρόνια.

Και δεν είναι μόνο οι Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης που στάθηκαν επάξια και μέσα σε μια νύχτα βρέθηκαν από την Κ20 στην Σούπερ Λιγκ. Ξεκινώντας από τους τερματοφύλακες, ο ΟΦΗ διαθέτει Αγριμάκη και Γιαγκιόζη που είναι στα 20 (Γιαγκιόζης) και στα 23 (Aγριμάκης).

Πάμε στην άμυνα: Μπολάκης του ’94, Φαζός και Δαμιανάκης του ’95 ενώ υπάρχει και ο Μανώλης Μονιάκης που δεν τον πήραν και τα χρόνια (γεν. 1988). Επίσης αριστερό μπακ είναι και ο Κώστας Τουγλής που θα υπέγραφε και εκείνος επαγγελματικό συμβόλαιο. Υπάρχει και ο Μάνος Ρουσσάκης που έρχεται από την Κ20 ενώ θα είχε γίνει επαγγελματίας αν δεν υπήρχε το «μπλόκο» των δελτίων.

Περνάμε στην μεσαία γραμμή: Το πρώτο όνομα που έρχεται είναι αυτό του Κέβιν Χύζι. Ο δυναμικός αμυντικός μέσος που θα γινόταν ήδη επαγγελματίας, έκανε εξαιρετικές χρονιές από το 2013 όταν και ήρθε στο Ηράκλειο από την Κω. Στην επίθεση υπάρχουν οι Μανιδάκης, Μαραθιανός και βέβαια ο Αλέξης Περογαμβράκης που επίσης είναι του 1988. Από πίσω έρχεται ο Σαράντος Σακλαμάκης που έκανε φέτος φοβερό πρωτάθλημα και ήταν ο πρώτος σκόρερ της Κ20.