Ποδόσφαιρο

Μανώλης Σαρρής / 15/10 20:34

Πρώτο σε τηλεμερίδιο το Λαμία – ΟΦΗ

Για ακόμα μια φορά αναδεικνύεται η εμπορική αξία του ΟΦΗ αφού το παιχνίδι με την Λαμία ήρθε δεύτερο σε ακροαματικότητα αλλά πρώτο σε τηλεμερίδιο – πάνω και από τα παιχνίδια για την Basket League Περιστέρι – ΑΕΚ και Λαυρίου – Άρης.

Μανώλης Σαρρής / 15/10 12:57

Ο Μιχάλης Μπούσης «πάτησε» Ελλάδα

Στην χώρα μας είναι από το προηγούμενο Σάββατο ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ και την Τετάρτη, πιθανότατα, θα πατήσει στην Κρήτη.

Μανώλης Σαρρής / 15/10 12:08

Γιάννης Σαμαράς: Ο άνθρωπος που θα στήσει όλο το οικοδόμημα του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχει μπει στις ράγες και πλέον όλα κινούνται στον αστερισμό της νέας εποχής. Τα πλάνα για εκτόξευση των τμημάτων υποδομής και το πλάνο που θα γίνει και θα ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα.

Μανώλης Θέμελης / 15/10 09:12

Mε την… αύρα του Μπούση

Την Πέμπτη ο νέος ιδιοκτήτης θα «ανοίξει» τα χαρτιά του, ενώ ο ΟΦΗ την Κυριακή θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς της νέας εποχής.

Gentikoule.gr / 14/10 20:05

Κριστόφερσεν: «Μεγάλη πίεση στην Ελληνική διαιτησία»

Ο Μαντς Κρίστοφερ Κριστόφερσεν υπογράμμισε πως υπάρχει τεράστια πίεση στην ελληνική διαιτησία, κάτι που είχε την ευκαιρία να το διαπιστώσει κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, για να διευθύνει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Μανώλης Θέμελης / 14/10 09:02

Mπαίνει σε εβδομάδα Ολυμπιακού και Μπούση

O Νίκος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια μετά το φιλικό με τον Εργοτέλη (0-1) και το μυαλό όλων πλέον βρίσκεται στο Κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό εν αναμονή της άφιξης του Μιχάλη Μπούση στο Ηράκλειο.