Σαρρής

Gentikoule.gr / 22/12 18:42

ΟΦΗ σε κατάσταση ομηρίας

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule αποδικοποιώντας την επιστολή του Παπαδόπουλου και τις ευθύνες μετόχων και Τσάλου.

Gentikoule.gr / 18/12 17:41

Το ποδοσφαιρικό τμήμα και η ΠΑΕ

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule την ισοπαλία του ΟΦΗ στην Θεσσαλονίκη και καταγράφει τις τελευταίες εξελίξεις.

Gentikoule.gr / 15/12 19:37

Η τέχνη των μουγγών

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη, ο Μανώλης Σαρρής καταγράφει στο blog του στο Gentikoule την καθημερινότητα του ΟΦΗ και πως αυτοί που μιλάνε δεν έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας.

Gentikoule.gr / 11/12 14:11

Τον Παπαδόπουλο και τα μάτια τους

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την… «καταστροφολογία» (μακρυά από εμάς) και για το ποδοσφαιρικό τμήμα που πρέπει να μείνει μακρυά από όλα όσα συμβαίνουν στον ΟΦΗ.

Gentikoule.gr / 27/11 16:25

Ο ΟΦΗ πάει σε πόλεμο την Δευτέρα

Η εικόνα του Εργοτέλη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη ήταν απαράδεκτη, εξ’ ου και το 2-0 έγινε 2-3. Την Δευτέρα περιμένει τον ΟΦΗ ένα άλλο παιχνίδι. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Μανώλης Σαρρής / 21/11 01:22

Μακάρι κάθε πατέρας να έχει τέτοιους γιους

Τέτοιες στιγμές, ως θεατής, πρέπει να τις ρουφήξεις μέχρι το μεδούλι και να τις ζήσεις μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Ποιος πατέρας στον κόσμο δεν θα ήθελε να έχει γιους σαν «τα παιδιά του Γκέραρντ»;