“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 24 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Παρασκευή 24 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου για τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Οι επαφές τόυ Μανώλη Παπακαλιάτη συνεχίζοντας στο Ηράκλειο προκειμένου να μπορέσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του να συντονίσουν τις ενέργειες για τη συγκρότηση μιας ισχυρής διοίκησης για την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ. Παράλληλα Θεωρείται απαραίτητη η επίσπευση των διαπραγματεύσεων και των συζητήσεων προκειμένου να είναι σε θέση νά μιλήσει «με διευθύνσεις και ονόματα» στη γενική συνέλευση της 18ης Μαίου εκεί όπου θα αναδειχθεί η διοίκηση η οποία θα αναλάβει να ορίσει τη νέα γενική συνέλευση όπου και θα αποφασιστεί σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο ΟΦΗ την επόμενη χρονιά. Στο Ηράκλειο περιμένουν και την επιστροφή του Νίκου Μαχλά από την Αλεξάνδρεια όπου και βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες έτσι ώστε να ανοίξει και αυτός τα χαρτιά του και να διαφανούν οι προθέσεις για το κατά πόσο σκέπτεται να αναλάβει διοικητικό πόστο στον ΟΦΗ της επόμενης χρονιάς.
Από εκεί και πέρα με επιστολή του υπό τον τίτλο «Τζάμπα μάγκες τέλος» ο Φώτης Τσάλος το ποθετείται στο θέμα της ενασχόλησης με τα κοινά του ΟΦΗ, τόσο του ιδίου αλλά όλων όσοι ήθελαν να το κάνουν.

Live Sport

Μπορεί η πρόσφατη πρόσκληση – συνάντηση του προέδρου της Χερσονήσου, Φώτη Τσάλου προς τους επιχειρηματίες οι οποίοι ενδεχομένως θα θελήσουν να εμπλακούν στη νέα εποχή του ΟΦΗ να μη στέφθηκε και με μεγάλη επιτυχία, ωστόσο ο συγκεκριμέvos δεν δείχνει διατεθειμένοε να καταθέσει εύκολα τα… όπλα. Με επιστολή του που έστειλε χθες στα ΜΜΕ, με τίτλο «τσάμπα μάγκες τέλος», ο Φώτης Τσάλος κατέθεσε την πρότασή του για συμμετοχή όσων βρεθούν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο ms ΠΑΕ ΟΦΗ με (τουλάχιστον) 50 χιλ. ευρώ ετησίως, με στόχο τη συγκέντρωση ενός ποσού κοντά στις 600 χιλ. ευρώ για να προχωρήσει η κρητική ομάδα. Μάλιστα, θα καταθέσουν τα χρήματα αυτά μέσω επιταγήε σε συμβολαιογράφο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook