“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 6 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τετάρτη 6 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Αν μη τι άλλο, τα σενάρια, οι φήμες και η ονοματολογία καλά κρατούν στον ΟΦΗ. Και είναι φυσικό όσο δεν υπάρχει κάποια διαφωτιστική ανακοίνωση ή τοποθέτηση να συνεχιστεί η κατάσταση αυτή μέχρι τις 18 Μαΐου, οπότε είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση από την οποία θα προκύψει η νέα διοίκηση. Τα τελευταία σενάρια λοιπόν που ακούστηκαν στο Ηράκλειο ανέφεραν το ενδεχόμενο ενασχόλησης με τα διοικητικά της ομάδας δύο ανθρώπων από τους οποίους μάλιστα ο ένας βρίσκεται ακόμη και σήμερα στο τιμόνι ομάδας της Σούπερ Λίγκας. Ο λόγος για τον ισχυρό άνδρα της Καλλονής Νίκο Μιχαλάκη, που σύμφωνα με τη φημολογία που αναπτύχθηκε εξετάζει το ενδεχόμενο να εμπλακεί στα κοινά του ΟΦΗ. Ο δεύτερος είναι ο μέχρι και πέρσι μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σταμάτης Βελλής.
Πλην όμως για κανέναν από τους δύο δεν υπάρχει επιβεβαίωση ούτε ως προς ενδεχόμενο ενδιαφέρον ούτε και σε επίπεδο πιθανής προσέγγισης από την πλευρά της ηρακλειώτικης ομάδας. Τα ονόματα αυτά πιθανά δεν θα είναι και τα τελευταία που θα έρθουν στην επιφάνεια, αφού μέχρι να γίνει γνωστό είτε από τον Μαχλά είτε από τον Παπακαλιάτη είτε από τον Ερασιτέχνη κάποια συγκεκριμένη κίνηση, «με διευθύνσεις και ονόματα», κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να ακουστούν περιπτώσεις άλλες, πιθανές και απίθανες. Το βέβαιο είναι ότι πλησιάζουμε στο τελευταίο δεκαήμερο πριν από την προγραμματισμένη γενική συνέλευση και είναι λογικό να αρχίσουν να, ανοίγουν τα χαρτιά τους οι τρεις άξονες που έχουν αναλάβει την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για τη συγκρότηση διοίκησης που θα οδηγήσει τον ΟΦΗ στην επόμενη ημέρα.

Sportday

«Σφίγγα» αποδεικνύεται ο Μαχλάς καθώς κρατά κλειστά τα χαρτιά του εν όψει της γενικής συνέλευσης στις 18 του μήνα.

Goal

Οι επαφές των Μαχλά, Παηακαλιάτη, αλλά και των δύο επιχειρηματιών που παρουσιάστηκαν στον Ερασιτέχνη είναι σε εξέλιξη και οι αποκαλύψει θα γίνουν στις του μήνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook