Δύο και σήμερα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δυο και σήμερα έμειναν μέχρι την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ που θα γίνει τη Δευτέρα (5μ.μ. κλειστό Βαρδινογιάννειου) και το ερώτημα που κυριαρχεί είναι αν υπάρξει αποτέλεσμα ή αν οι εξελίξεις πάρουν μετάθεση για το επόμενο διάστημα.

Δυο και σήμερα έμειναν μέχρι την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ που θα γίνει τη Δευτέρα (5μ.μ. κλειστό Βαρδινογιάννειου) και το ερώτημα που κυριαρχεί είναι αν υπάρξει αποτέλεσμα ή αν οι εξελίξεις πάρουν μετάθεση για το επόμενο διάστημα.

Αυτό θα εξαρτηθεί από τη στάση που θα κρατήσουν οι ενδιαφερόμενοι καθώς ναι μεν η συμμετοχή των μετοχών αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, φτάνοντας περίπου στο 65%, όμως η ουσία της Συνέλευσης βρίσκεται στο αν θα δώσουν το “παρών” για να ανοίξουν τα χαρτιά τους αυτοί που είτε φανερά είτε παρασκηνιακά έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την επόμενη μέρα.

Η αγωνία λίγο πριν από τη διαδικασία της Δευτέρας χτυπάει κόκκινο αφού μετά από δυο μήνες είναι η πρώτη φορά που υπάρχει κινητικότητα. Παράλληλα όμως, από την μέχρι τώρα πορεία των διεργασιών, προκύπτει ότι οι εξελίξεις έχουν τον βηματισμό χελώνας καθώς όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές τηρούν μια στάση αναμονής και επιδίδονται σε ένα παιχνίδι τακτικής προφυλάσσοντας καλά τα χαρτιά τους. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν ποιος και πότε θα κάνει το πρώτο βήμα καθώς μπορεί τουλάχιστον από δυο πλευρές μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά κάποια πράγματα, ωστόσο καμιά δεν έχει αποκαλύψει όλα της τα σχέδια. Στο πνεύμα αυτό ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς δήλωσε στην τελευταία του συνέντευξη ότι έχει δυνατή λύση για τον ΟΦΗ, αλλά θα μιλήσει τελευταίος, ενώ ο Μανόλης Παπακαλιάτης κρατάει καλά σφραγισμένα τα ονόματα των “συμπαικτών” του και μάλιστα κάποιες πληροφορίες τον θέλουν να είναι απών από την Γενική Συνέλευση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που του επιβάλλουν να βρίσκεται στο εξωτερικό.

Το μπαλάκι είναι πολύ πιθανό και λόγω θέσης να πέσει στον Ερασιτέχνη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε επαφές με ομάδα επιχειρηματιών, αλλά ούτε αυτή η κίνηση είναι σίγουρο ότι επιθυμεί να ανοίξει από τώρα τα χαρτιά της. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνουν σημαντικές επαφές που θα δείξουν προς τα πού θα κινηθεί αυτή η τάση. Με όλα αυτά τα δεδομένα δεν αποκλείεται η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας να μην καταλήξει σε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα και να χρειαστεί το Ειρηνοδικείο να ορίσει ξανά διοικούσα επιτροπή για να κινήσει τις διαδικασίες για την επόμενη Γενική Συνέλευση στην οποία θα τεθεί προς ψήφιση το θέμα της κατηγορίας που θα αγωνίζεται ο ΟΦΗ και η εκκαθάριση της εταιρείας.

Πηγή: Πατρίς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook