Με πρόταση στην Γ.Σ. η ομάδα επιχειρηματιών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως μετέδωσε ο Athletic Radio 104,2 η ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρεται για την επόμενη ημέρα στον ΟΦΗ, αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του στην Γ.Σ.

Επιβεβαιώνεται το χθεσινοβράδινο ρεπορτάζ του Gentikoule για την προσχώριση του Μανώλη Παπακαλιάτη στον τρίτο πόλο που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα στην Γ.Σ. θα υπάρχει ένα εκ των μελών αυτής της ομάδας των επιχειρηματιών, ή τουλάχιστον κάποιος που θα τους εκπροσωπεί όπου πρόκειται να ανοίξει τα χαρτιά του.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι αυτοί οι άνθρωποι προέρχονται από τον χώρο του τουρισμού που είναι επιφανή ονόματα στην κοινωνία του Ηρακλείου και τα ονόματα τους δεν έχουν διαρρεύσει. Πρόκειται για μια ομάδα 6-7 ατόμων που έχουν κάνει προεργασία όλο αυτό το χρονικό διάστημα ενώ οι επαφές κορυφώθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο μέσα από τις οποίες ήρθε το τελικό. Κάπως έτσι, ο Μανώλης Παπακαλιάτης μετά τις επαφές των τελευταίων ημερών αναμένεται να μπει σε αυτήν την ομάδα των επιχειρηματιών που αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους το απόγευμα της Δευτέρας.